Cautare

1986 de rezultate pentru "accidente grave cu morti" (2.94 secunde)
Cu toate acestea, romanii au preferat sa le arate politicienilor ca au puterea, dar au lasat "curatenia" pe alta data. ... Cu toate acestea, pe 19 aprilie, Parlamentul a votat suspendarea lui Traian Basescu, cu 322 voturi "pentru", 108 "impotriva" si 10 abtineri.
Inspirandu-se din Codul civil din Quebec sau dupa cel penal italian, elaborat in vremea lui Mussolini, "specialistii" au facut greseli grave in mai toate segmentele codurilor:
Guvernul a intrat in jocul politic anti-Basescu, ceea ce, surprinzator pentru unii, i-a permis sa reziste la 30 motiuni si l-a tinut pe Tariceanu premier pe o perioada comparativa cu mandatele lui Nastase si Vacaroiu.
Nu inteleg ce legatura are cu prefectura... ... Exista un grup de interese care trage cu dintii de terenurile de acolo. ... Nu am facut aceste chestiuni din dorinta de a fi sadici, de a vedea cat de mult putem scadea in sondaje, chiar cu riscul de a pierde alegerile, probabil.
Exista o categorie de fapturi capiate de nevoia disperata, absolut disperata, de a obtine putina atentie, de a palma un dram de bagare in seama, cu orice pret, prin orice mijloace.
Conducerea PSD a decis ieri ca nu va participa la consultarile cu partidele parlamentare de la Palatul Cotroceni, convocate pentru astazi de presedintele Traian Basescu, a anuntat liderul formatiunii social-democrate, Mircea Geoana. ... PSD refuza sa participe la o mascarada politica“, cu rezultat deja anuntat, a spus Geoana.
Presedintele UDMR, Markó Béla, a declarat ieri ca mi-nistrul Justitiei ar trebui sa-si ceara scuze pentru acuzatiile "foarte grave" facute la adresa Uniunii si a sustinut ca Monica Macovei "isi descarca nervii pe maghiari", pentru ca nu a reusit sa-si impuna unele proiecte "proaste, de altfel".
De fapt, numarul de ovule scade dramatic si in medie pana la varsta de 43 de ani rezerva se termina, cele mai multe femei apeland la fertilizarea in vitro.Care sunt riscurile?Un studiu al universitatii Columbia a descoperit ca dupa 40 de ani, riscul de a naste un copil care va prezenta malformatii la nastere este de 2,9 % comparativ cu 1,7 % pentru femeile care nasc un copil mai devreme de 35 de ani.
O tanara din Iasi a ajuns la spital cu arsuri grave, dupa ce a stat la plaja. Din cauza soarelui torid, femeia s-a ales cu arsuri pe 90 la suta din suprafata corpului pentru ca a adormit pe sezlong.
Aceste medicamente antiinflamatoare sunt folosite pentru a trata diverse afectiuni, iar anumiti agenti antiinflamatori sunt studiati inclusiv in relatie cu prevenirea si tratamentul cancerului.
Organizatia municipala a Partidului Democrat i-a luat ieri apararea fostului secretar de stat Paloma Petrescu, despre care crede ca a fost judecata prea aspru si disproportionat cu efectele episodului in care a fost implicata.
Nivelul glicemiei poate fi masurat cu un glucometru digital. ... In cazul unei cresteri foarte mari a glicemiei, daca nu se intervine rapid cu medicamente, bolnavul poate suferi complicatii grave.
Majoritatea pacientilor dezvolta o reactie locala la intepatura, caracterizata prin aparitia edemului, durerii, tumefactiei si inrosirii zonei, iar cu tratament antiinflamator, analgetic si cu o toaleta riguroasa a ranii, simptomele se remit sau se atenueaza in aproximativ 24 de ore.nReactiile alergice sistemice la intepaturile albinelor apar cu o frecventa de 4 la 1000 de cazuri.
xxx In decembrie 1984, Bernhard Goetz, un new yorkez din Manhattan, calatorea cu metroul. ... Goetz a fost achitat cu usurinta de acuzatiile de atac si tentativa de omor, spune Malcom Gladwell, in lucrarea The Tipping Point.
Cu toate acestea, daca s-ar fi facut astfel de rapoarte, acestea ar fi tranzitorii prin natura lor, fara o inregistrare permanenta sau pastrarea fisierului. Aceasta din urma declaratie se potriveste intr-o oarecare masura cu cea obtinuta si de alti cercetatori.
Presedintele PNL Sector 4, Leopold Lupusanschi, a anuntat ca filiala pe care o conduce "se delimiteaza public de modul in care primarul Adrian Inimaroiu (foto) gestioneaza problemele sectorului 4" si ca va propune excluderea din partid a patru consilieri care s-au aliat cu PSD in consiliul local.
Se poate realiza numai cand se face vinovat de fapte grave in timpul mandatului si nu in afara lui, nu flota", a declarat Berceanu. Acesta a mai declarat ca este "siderat" de actiunile opozitiei, care nu vrea sa dezvaluie faptele grave de care se face vinovat presedintele Basescu.
Liderul PSD a afirmat ca partidul sau intentioneaza infiintarea unei comisii de ancheta, pentru ca, sub juramant, Basescu, Stolojan, Dobre si sefii de Servicii sa spuna cand a vorbit Stolojan cu ALRO, cand a intervenit la Seres, cand au fost ascultate telefoanele de care a vorbit Basescu si pe baza carui mandat, iar Dobre sa spuna de ce a rezolvat tocmai cazul din ultimul bilet dat presei.
Aceasta comisie ar trebui sa dezbata solicitarea de suspendare a presedintelui Basescu si, in opinia senatorului PSD, va putea completa "cu date suplimentare" sesizarea depusa initial de social-democrati.
Nu mai este un secret pentru nimeni ca cel mai mare spital din Galati se confrunta cu serioase probleme, printre cele mai grave numarindu-se evacuarea fluidelor si igienizarea spatiilor. ... "Cele mai grave probleme sint, la ora actuala, tasarea si lifturile.
google-analytics.com